4 Şubat 2009 Çarşamba

TAŞINDIM!

0gsksfm6tzxyhbrsjb9upqelpwexvnnqccmqvlzf4h6nhfnj-yo7spd6mfk4nmmm3

Hay Allah! Ortalık da pek bir dağınık ama kusuruma bakmayın artık. Ne de olsa yeni taşındım ve neyi nereye koyacağımı tam olarak bilemiyorum. Ama bir sonraki ziyaretinizde buraları daha derli toplu bulacağınıza eminim. Boş bulduğunuz bir yere ilişin artık.  

 Bakın; baştan söyleyeyim. Ev sahibi oldum diye benden "ultra", "süper", "hiper" atraksiyonlar beklemeyin; hayal kırıklığına uğrarsınız. Değişen hiç bir şey yok! Ben yine aynı bildiğiniz ya da bilmediğiniz ve zamanla bileceğiniz ben. Sadece  farklı sitelerde dağınık bir halde duran yazılarımı bir araya toparlayıp, yoluma devam etmek istedim.

Blogspot'taki yazılarımın hepsini yorumlarıyla birlikte buraya alabilmeyi başardım. Sadece  sevgili Haşim Arıkan'ın ve Sufi'nin birer yorumu ben bu transferi yaptıktan sonra geldiği için aktaramadım... Blog yazmaya ilk başladığım Milliyet Blog'daki yazılarımı ise teker teker kopyalamak yoluyla alabildim. Ancak yüzlerce yorumum orada rehin kaldı ne yazık ki... O yüzden bir yanı hep eksik kalacak bu sayfanın.

Neyse...Bu kadar gevezelik yeter. Yapılacak bir sürü iş var. Bir an önce çaydanlığı ocağa koyarak işe koyulayım. Bu arada hazır gelmişken, çay demlenene kadar yani... Şu klasörün ucundan tutsanız da sol köşeye koysak diyorum? Aaa pasta da getirmişsiniz!!! Harikasınız!

 

23 yorum:

  1. Kolay gelsin şekerim :)Kendine ait, başını sokacak bir çatın var artık. Vallahi darısı başımıza. Biz hala milliyet blogta kiracıyız :))) Çok öptüm seni... Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok sağol Nazancığım. En kısa sürede sen de kendi evine çıkarsın umarım. Hele ben Serdar'dan şu işin inceliklerini iyice bir öğreneyim. Senin taşınmana da ben yardımcı olurum. Ben de seni öpüyorum. Tabii bıdık Asya'yı da:)

    YanıtlaSil
  3. Hemen hayirli ve ugurlu olsun diyeyim...Gule gule otur yeni sitende aman pardon gule gule yeni yazilar yaz diyecektim :)sevgili Yesim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Ezgi,
    Bu yolculuğa hep birlikte başladık. Haber vermeden olur muydu hiç:) Önceden haberi olan bir Serdar Özdemir var. Zaten adamcağız tam hamallık yaptı benim yüzümden. Bu vesileyle ona bir kere daha teşekkür edeyim. Daha çok yorulacağa benziyor:))) Blogspot'ta artık yazmayacağım. Zaten amacım her bir yana dağılmış yazılarımı toplamaktı. Bundan sonra buradayım. Sana iyi gezmeler diliyorum. Yavaş yavaş daha güzel bir site olmasına çaba harcayacağım. Benden de sana sevgiler...Çok sağol.

    YanıtlaSil
  5. Aman Tanrım dedim Çok teşekkürler. Sayfanın sol üst köşesine doğru bakınca kendi linkimi gördüm. Çoook teşekkür ederim vefalı arkadaşım. Bu arada sana sevinebileceğin bir haber vererek bu vafana layık biri olmaya çalıştığımı belirteyim. Bu Şubat Mart NOTOS'unda öyküm kabul edilip yayımlandı. İlk bebek gibi bi şey oluyor iljk öykü. Sanırım insanın kendi adına bloğu da öyle bir şeydir. Tekrar kutluyor keyfini gönlünce yazdığın o güzel metinlerinle sürdürmeni diliyorum. Selam ve sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  6. Çok sağol Alper. Dediğim gibi ben yine ben:) Sadece adres farklı. Siteyle ilgili önerilerilere açığım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. yaşasın çok güzel olmuş burası. bir de adın admin diye çıkmasa :))

    sen güle güle otur
    biz güle güle gelelim :))

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldinnnn Özlemciğim. Yav daha az önce Blogspottaydın ne çabuk gelebildin:) "admin" durumu benim de canımı sıkıyor. Bir çaresine bakacağım. Öptüm seni...

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür edecek hiç bir şey yok ki Ezgi... O listede sen her zaman olacaksın zaten. Unuttuklarımı da zamanla ekleyeceğim. Notos'ta öykünün yayınlanacak olmasına çok sevindim. Ben de bir kaç ay önce bir öykü göndermiştim. Hiç bir ses çıkmadı. Ben de bir daha öykü yollamaktan vazgeçtim. Şimdi senin duyunca bir daha deneme karar verdim. Tekrar gönülden tebrik ediyorum seni. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. Oooo, hayırlı olsun.
    Wordpress iyidir, elimizden gelen bir şey olursa çekinmeyin rica ederim, buradan bakıldığında bir sürü iş var belli:)

    YanıtlaSil
  11. İş çok, haklısınız. Henüz tam anlamıyla temaya karar veremedim. Türkçe uyumlu temaları taramaya devam ediyorum. Tema kesinleşince yan menülere de yeni eklemeler gelecekmiş ( Serdar öyle söyledi). Yardıma ihtiyacım olursa elbette size de danışırım. Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. Harika olmuş Yeşom. Sık sık kapını çalarım artık :)

    YanıtlaSil
  13. Kediciğim de gelmişşşşş! Bak şu sobanın hemen yanındaki minderi senin için hazırlamıştım. Hadi bakalım mırıldanmaya başla:)

    YanıtlaSil
  14. murat özdemir4 Şubat 2009 11:27

    yeşo ,hayırlı olsunnn,taşınmaya yardımcı olamadım ama,düzenlemede yardımım olursa ,call me...bye..

    YanıtlaSil
  15. Canım benim çok sağol. Düzenlemede mutlaka fikrini alacağım. Anneme selam söyle:)))

    YanıtlaSil
  16. Faruk Sürener5 Şubat 2009 01:13

    Vay be! Yazıların böyle derli toplu bir sitede yer alması ne güzel olmuş. İmrendim valla. Her dağınık yazarın hayali. :) Hemen sık kullanılanlarıma ekliyor ve beni unutmadığınız için ayrıca teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba Faruk Bey. Sizin de bahsettiğiniz gibi yazılar da toparlanıyor böyle bir sitede, her bir yana dağılan dostlar da:) Kahkahalar atark okuduğum yazılarınızı unutmak ne mümkün. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  18. Yeşom geldim ama ev hediyesi almam lazım sana:)
    Elim boş biraz ayıp oldu:))
    Güle güle otur, bak yardım gerekirse haber ver tamam mı?

    YanıtlaSil
  19. Senden güzel hediye mi olur? Hem belki öbür gelişine anneciğin bir hamsili pilav yollar belli mi olur:))))

    YanıtlaSil
  20. şimdi gezerken gördüm de, çok meşhur premium (paralı) bir tema serisi bedava dağıtılmaya başlamış. Biraz kullanıcı bilgisi gerektiren temalar ama çok beğendiğim temalardır.
    Belki işinize yarar:
    http://www.hell-world.org/ownz/revolution-temalari-ucretsiz-indir/
    Bir de sitenize üyeliği açsanız güzel olur sanırım.

    YanıtlaSil
  21. Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım. Yapacak çok iş var daha. Ne zor işmiş bu böyle:) Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  22. Yeşo'cum, mailini yeni gördüm. Yeni evin hayırlı, uğurlu olsun, çok beğendim, güle güle otur. Umarım davetsiz girip seni dinlememe izin vardır. Sessiz olurum merak etme. Biraraya gelince irtifa sorunu nedeniyle bu derinliğe ulaşamıyoruz çünkü. Çok öptüm...

    YanıtlaSil
  23. Canım benimmmm... Her zaman gel. Daha bahsettiğim gibi tam da şekillendiremedim ama zamanla daha güzel olacak. Fotoğraflarımıza bakıp bakıp güleceğiz. Ama daha çok işim var. Öptüm seni ve oğluşları. Ümit'e de selam...

    YanıtlaSil