24 Şubat 2009 Salı

PAROLE PAROLE...

field_of_numbers_by_mr_largoBu kadar da tembellik olmaz yani! Günlerdir tek bir satır bile yazamadım. Eş dosttan merak edip arayanlar bile oldu “İyi misin?” diye. En iyisi bir yazı yazayım da sayfamda yayına vereyim. Bir “Taşındım” dedim; sonra sitenin sağını solunu toparlama telaşına düştüm. Şimdi... Önce şu bilgisayarımı açayım da geçeyim başına…

Kontrol panelimin kullanıcı adı neydi yahu? Hah “Admin” … Eee şifre? Dur bakayım düşüneyim. Yok yok hayatta akla gelecek bir şey değildi. İçinde “*” vardı; bir de “!” galiba… Ahhh benim salak kafam! Serdar demişti bana “Masa üstünde görünürde bir yere yapıştır; sonra lazım olacak” diye. Neyse elektronik posta olarak vardı. Girip oradan alayım bari. Sonra da söz dinleyip masa üstüne yapıştırayım. İyi ki mail adresim ve onun şifresi otomatik olarak kayıtlı. Bir de onunla uğraşmak zorunda kalmayacağım.

4 Şubat 2009 Çarşamba

TAŞINDIM!

0gsksfm6tzxyhbrsjb9upqelpwexvnnqccmqvlzf4h6nhfnj-yo7spd6mfk4nmmm3

Hay Allah! Ortalık da pek bir dağınık ama kusuruma bakmayın artık. Ne de olsa yeni taşındım ve neyi nereye koyacağımı tam olarak bilemiyorum. Ama bir sonraki ziyaretinizde buraları daha derli toplu bulacağınıza eminim. Boş bulduğunuz bir yere ilişin artık.  

 Bakın; baştan söyleyeyim. Ev sahibi oldum diye benden "ultra", "süper", "hiper" atraksiyonlar beklemeyin; hayal kırıklığına uğrarsınız. Değişen hiç bir şey yok! Ben yine aynı bildiğiniz ya da bilmediğiniz ve zamanla bileceğiniz ben. Sadece  farklı sitelerde dağınık bir halde duran yazılarımı bir araya toparlayıp, yoluma devam etmek istedim.