26 Ekim 2008 Pazar

AMA ONLAR ANLADILAR İŞTE!

the_witches_by_zoo_chanBir gün benim yüzümden Blogger'ın kapanacağını biliyordum... Biliyordum ama gene de yazmaktan geri duramıyordum. Yazma hırsı gözümü bürümüştü. Oysa ki son derece tehlikeli sularda yüzdüğümün farkındaydım. Adeta şeytani bir güç beni kıskıvrak ele geçirmişti.

Öyle ya, öyküler yazıyordum hayata dair; hayat demek ne demek? Yaaaa tabiii... Evet bak sizler de buldunuz hemen cevabı... Biraz düşününce o öykülerin altından neler neler çıkar aslında? Ne kadar öykülerime "masum" süsü vermeye çalışsam da nafile bir çabaymış; şimdi daha iyi görebiliyorum. Anladılar işte!

Doğumları, ölümleri , o anki duygularımı paylaşmıştım zaman zaman. Hüzünler, hayaller, sevinçler... Bu kadar laf kalabalığının satır aralarında aslında gündemi sarsacak kadar önemli ipuçları veriyordum size. Siz hiç görmek istemediniz. Sandınız ki ben lay lay lom yapıyorum... Beni anlamadınız ama onlar anladılar işte!

Annemin taşınmasından bahsetmiştim bir kaç kere. "Taşınmak" konusu altında aslında çok başka şeylerden bahsetmekti amacım. Belki de bir sistem sorgusuydu alttan alta size işlemek istediğim. Ben kimse anlamaz sanmıştım - ki sizler anlamadınız- ama onlar anladılar işte!

Günlerce "Altın Portakal Film Festivali"ni anlattım sizlere. Tabii ki bu sadece kod adıydı. Bizler Antalya'da bir örgüt kurmuştuk. Belli buluşma alanlarında bir araya gelerek toplu halde film seyretme eylemi planlamıştık haince. Bir de utanmadan ödül falan verdik niyetimiz anlaşılmasın diye... Ama onlar anladılar işte!

Yani lafı uzatmanın bir anlamı yok. Bugün bu duruma düştüysek sebebi benim. Anlamadım? Neee? Birisinin Digiturk Lig Tv 'de gösterilen maçları izinsiz yayınlanması mı sebep? Hayır hayır yanlışınız var! Bakın dostlar! Sizin kafanız karışmış...Böyle saçma sapan bir sebeple neden hepimizin sayfası kapansın ki? Ben kendi özeleştirimi yaptım. Ama siz de kendinizi bir yoklayın bence. Kimbilir ülkemize ve tüm dünyaya zararı olacak kadar duyarlı, komik ve hüzünlü ne yazılarınız vardır sizin de...

İzinsiz maç yayınıymışşşş! Pehhh! Yok daha neler artık?

10 yorum:

  1. Aydan Atlayan Kedi26 Ekim 2008 14:52

    Biliyordum sen olduğunu. Ama dedim ben "bu kadın çok tehlikeli" dedim. Dinlemediler ki :D

    YanıtlaSil
  2. Yeşim Özdemir26 Ekim 2008 14:55

    Üzgünüm bunlara sebep olduğum için. Aaaa iyi de ben ne diyorum? Sen kendine bak asıl:)

    YanıtlaSil
  3. Ben anlamistim...okyanusun ardindan yazilarinizi okuyordum...sonra altin portakala gitmemis ve gitmis kadar olmustum...ama anlamistim.BR/BR/Sonra Blogger'da yazmaya basladigimda...ulkeme ve dilimize olan ozlemi bir de baska bir bakis acisiyla paylasayim demistim. Hani tipki sizin de yazilarinizda hayati paylasarak yaptiginiz gibi...ve hatta hayati paylasan bizim gibi bir suru insanin yaptigi gibi. Hakikaten anladilar. Paylasmak ne gereksiz bir seymis...ogrettiler.

    YanıtlaSil
  4. Yeşim Özdemir26 Ekim 2008 16:07

    Anladılar... Biz zaten çok olmuştuk! Belliydi başımıza bir şey geleceği...

    YanıtlaSil
  5. Yeşim Özdemir28 Ekim 2008 01:47

    Önemli değil... Abiler lafı dolandırmaz; ne söyleyecekse söyler ve hemen gider:) Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  6. Yahu benim son şiir müstehcen bulunmuş o yüzden dedilerdi bana, senmiymişsin, oh rahatladım ben de milletin yazılarına engel oldum diye üzülüyordum. Korkulur sizden kardeşim, altın portakal ergenekonu sizi sizi...

    YanıtlaSil
  7. Yeşim Özdemir28 Ekim 2008 09:24

    :))))) Valla ben üstüme alındım Engin ama belki de sebep senin şu ayıpçı şiirin olamaz mı yani:)))

    YanıtlaSil
  8. Vay porkatal ( Alpcan'ca portakal ) vaaaay:)))

    YanıtlaSil
  9. Yeşim Özdemir31 Ekim 2008 14:11

    Yaaa Özlemciğim... Sen yokken neler neler oldu bak:)

    YanıtlaSil